Om Panda Planet

WWF Panda Planet är communityn för barn och unga, djurens stora kämpar!

Panda Planet är en helt gratis community. Vår vision är att det ska vara lika roligt som viktigt att lära sig om djur, natur och stora miljöfrågor.

Här kan du titta in i djurens värld, spela spel, diskutera allt mellan himmel och jord med andra medlemmar eller ställa frågor till WWFs personal. 
 
Användarnamn som börjar på WWF tillhör personer som arbetar för Världsnaturfonden WWF.
Communityn övervakas av moderatorer, och WWF har rätt att ta bort olämpligt innehåll och stänga av användare som inte följer trivselreglerna.
 
Det finns massor av saker att göra på Panda Planet! 
Här kommer korta beskrivningar av några av dem:

Panda Talk

Här snackar du med alla andra Panda Planet-medlemmar! På Panda Talk finns alltid något att skriva och prata om. Skapa gärna egna diskussionstrådar.

Djur & Natur 

Panda Planet älskar alla fantastiska djur! Upptäck världens alla häftiga varelser, titta på djurfilmer eller utmana dig själv i djur-quizar.

Spel & Nöje

Här spelar du roliga spel, quiz och pyssel. Här kan du också testa vem du är i olika test. Ta reda på vilken färg du är eller vilken extrem miljö du skulle klara dig bäst i!

Min sida

Din helt egna sida. Piffa till din profil, skapa fotoalbum, skriv om dig själv eller lägg till kompisar. Här samlas dina poäng och pokaler. Pokaler kan du t ex få när du klarar en quiz, är riktigt bra på ett spel eller värvar en kompis.

Klubbar

Gå med i en eller flera av Panda Planets klubbar! I klubbarna kan du snacka om favoritdjur eller ge och få smarta tips, ladda upp fina bilder och roliga filmklipp.

Panda Action

Det är superviktigt att göra något bra för planeten – inte bara sitta och snacka! På Panda Action-sidan kan just du berätta om något du eller dina kompisar gjort som är bra för miljön eller djuren. Här finns också WWFs miljötips för dig!

Medlemsblogg

Alla som har kommit till minst poängnivå (level) 10 eller är VIP kan starta en egen blogg. Att blogga på Panda Planet innebär att bloggen helt kostnadsfritt övervakas av erfarna moderatorer och du får många läsare!

 
För att alla ska trivas och ha kul tillsammans har vi satt upp regler för hur man uppför sig på Panda Planet. Regler på Panda Planet läser du om här.