Kontakta redaktionen

Hej! Här är vi som jobbar med Panda Planet. Om du vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett mail till pandaplanet@wwf.se eller bli kompis med oss på sajten. Det går också att prata med oss på WWF i forumkategorin ”Prata med Panda Planet”

Jag heter: WWF-Saga
Jobbar med: Allt möjligt här på Panda Planet – bloggar, svarar när ni mailar och skriver på Instagram, fixar tävlingar och skickar ut priser. Och tillsammans med resten av PP-redaktionen planerar jag vad som ska hända på PP framöver.
Det här gör mig glad: God mat! Och blommor och fina utsikter.
De andra i PP-redaktionen beskriver mig så här: Finurlig naturvän som alltid är lugn och trygg – tänker efter ordentligt.
Mitt bästa miljötips: Köp second hand! Och lämna in dina egna grejer när du inte behöver dem längre.
Djur jag skulle vilja testa vara: Åh, jag som gillar vackra utsikter skulle vilja kunna flyga. Tänk så mycket jag hade kunnat se där uppe i luften! Kanske en steglits? Coolast vid fågelbordet… Googla om du inte vet hur de ser ut!
Bäst med Panda Planet: Allt fantastiskt engagemang från alla unga!

Jag heter: WWF-Palle
Jobbar med: Att uppmärksamma historier om djur, natur och människor. Det kan vara genom att bygga webbsidor, filma, klippa ihop filmer och liknande. Den som har kunskap har möjlighet att förändra och skapa bra förhållanden för djuren.
Det här gör mig glad: Sol, snö, vänner, fåglar, bada, apor, klättra, musik och att äta äpplen eller isbitar.
De andra i PP-redaktionen beskriver mig så här: Rolig, bra på att klura ut lösningar på problem, och har alltid en rolig historia att berätta!
Mitt bästa miljötips: Odla mat, tomater är en bra start!
Djur jag skulle vilja testa vara: En bläckfisk så att jag kan ändra färg, utforska havet eller kanske spela trummor jättebra.
Bäst med Panda Planet: Att jag lär mig så mycket om djur, natur och samtidigt har kul! Det finns mycket att göra här. Jag heter: WWF-Hanna
Jobbar med: Hittar på innehåll till Panda Planets sajt och sociala medier – filmer, reportage och allt möjligt annat. Vi försöker hela tiden göra PP ännu roligare och bättre och vill gärna höra vad just DU vill ha mer av – så skriv till oss och berätta!
Det här gör mig glad: Att äta brukar nästan alltid göra mig glad. Men också att lyssna på musik, vara ute i naturen alla olika årstider och umgås med härliga människor, som mina kollegor!
De andra i PP-redaktionen beskriver mig så här: Isbadande energiknippe som är omtänksam och har de bästa pysseltipsen.
Mitt bästa miljötips: Ta cykeln istället för bilen så ofta det går, då får du dessutom starka ben.
Djur jag skulle vilja testa vara: Kanske en delfin, för att kunna leka i vågorna med ett stort härligt gäng och lära mig hitta i vattnet med hjälp av ekolokalisering.
Bäst med Panda Planet: Alla fantastiska barn och unga som är så fina mot varandra, mot planeten och oss på redaktionen heart

Jag heter: WWF-Fia
Jobbar med: Hänger på PP och svarar på frågor
Det här gör mig glad: När folk är lite snällare än de behöver! 
De andra i PP-redaktionen beskriver mig så här: Glad, snäll, bra på att lyssna och har alltid massa idéer!
Mitt bästa miljötips: Återvinn så att du tar ansvar för att ditt skräp hamnar rätt.
Djur jag skulle vilja testa vara: Katt – de lever det ultimata livet. Går in och ut som de vill, gosar och blir servade. 
Bäst med Panda Planet: Känslan av att vara i ett kompisgäng. Jag heter: WWF-Sandra
Jobbar med: Panda Planets projektledare, bästa jobbet (men just nu föräldraledig).
Det här gör mig glad: Fjällvandring, paddla i mangroveträsk, jobba med vilda djur och träna!
De andra i PP-redaktionen beskriver mig så här: Målmedveten, sprudlar av energi och kan allt om djur!
Mitt bästa miljötips: Handla inte en massa onödiga prylar, less is more