panda
© Brad Josephs

Om Panda Planet och Pandaklubben

WWF för barn och unga

Panda Planet är Världsnaturfonden WWFs satsning för barn och unga. De är djurens stora kämpar, och därför finns Panda Planet – både som sajt och som stödjande medlemskap i form av Pandaklubben. Vår vision är att det ska vara lika roligt som viktigt att lära sig om djur, natur och stora miljöfrågor.

djur

Upptäck spännande natur och viktiga frågor på pandaplanet.se

Här på sajten finns allt från spännande djurfakta och viktiga miljöfrågor till blandade pyssel, ritskolor, quizar och tävlingar.

Hur kan du hjälpa humlorna? Hur mycket kan du om lejon? Vad händer med klimatet? Hur tecknar man en krokodil? Allt det och mycket mer får du svar på hos oss.

Fråga Panda Planet!

Har du frågor om djur, natur och miljö? Skicka in din fråga till oss – du kan fråga om både stort och smått – WWFs experter svarar på så många frågor de hinner med. Svaren läggs upp här på sajten. Ställ din fråga HÄR. Vill du läsa andras frågor med svar klickar du HÄR.

Höstlöv

Pandaklubben hjälper orangutanger

Pandaklubbens medlemmar hjälper till att skapa framtida regnskog. Varje medlem får ett litet träd på Borneo, som växer upp och blir hem åt orangutanger och många andra djur.

Som medlem får man antingen ett fint mjukisdjur eller en prenumeration på tidningen WWF Magasin. Varje år får medlemmar dessutom klistermärken, tatuering, en fin djuraffisch och ett eget medlemskort, laddat med gratis eller rabatterat inträde på massor av roliga ställen i Sverige.

Man måste vara vuxen (över 18 år) för att köpa medlemskapet som kostar 295 kronor per år. Ett medlemskap är den perfekta presenten för barn och unga som gillar djur och natur!

BLI MEDLEM HÄR.

Pandaklubben medlemspaket 2024

 

Orangutanger
Spana in aktuella förmåner på medlemskortet

Du hittar dem HÄR

Pandaklubben-djungeln

Läs mer om medlemmarnas djungel HÄR!

Pandan – vår älskade och hotade symbol

Panda Planet är Världsnaturfonden WWFs satsning för barn och unga. Därför kan du se WWFs Pandasymbol i Panda Planets logotyp. WWF betyder World Wide Fund for Nature och är en oberoende och partipolitiskt obunden naturvårdsorganisation. WWF har fler än fem miljoner supportrar runt om i världen – tillsammans är vi starka och kan arbeta för en bättre framtid för alla levande varelser på vår jord.

Panda Planet logotype
Har du frågor om ditt medlemskap?

Då är du varmt välkommen att kontakta vår givarservice. Du kan antingen ringa på telefonnummer 08-624 74 14, vardagar mellan kl 08.00-18.00, eller maila till givarservice@wwf.se

Har du frågor om Panda Planet?

Har du något tips på vad du vill ser här på Panda Planet?

Hör av dig i så fall! Du kan alltid maila oss på pandaplanet@wwf.se.