Fjäril på Julias hand

Julia & WWF spanar in coola djur

Det finns ju SÅ många coola djur i Sverige. Julia Wiberg och WWF har tillsammans hälsat på några av dem, och du får följa med! Häng med när Julia träffar naturens allra minsta superhjältar i WWF-Toms kompost, fjärilar på Fjärilshuset och stora vattenbufflar som hjälper naturen på ett riktigt smart sätt!

Wow, vattenbufflar!

Julia och WWF besöker några riktigt stora superhjältar, nämligen vattenbufflar! Där vattenbufflar går och betar, där trivs också massor av andra arter. Hur kommer det sig? Spana in videon så får du se!

Fantastiska fjärilar

Julia och WWF hälsar på i Fjärilshuset i Stockholm, och får veta att fjärilar är pollinatörer. Men vad gör en pollinatör? Och vad har en fjäril för favoritfärg egentligen? Det och mycket mer får du veta i videon!

Coola komposten

Julia och WWF besöker några av naturens allra minsta coolingar! I WWF-Toms kompost hittar vi det ena och det andra... Kanske till och med ett rovdjur!?

Julia och vattenbuffeln Maud

Julia Wiberg

Du kanske känner igen Julia Wiberg från SVT-serien "Djur med Julia"? Hon har också skrivit flera barnböcker på temat djur och natur. I den här nya filmserien hälsar WWF och Julia på flera olika spännande djur som WWF jobbar med.