VIP-medlem

Våra VIP-medlemmar räddar världen!

Våra VIP-medlemmar hjälper till att skapa framtida regnskog. Varje VIP-medlem får ett litet träd på Borneo, som växer upp och blir hem åt orangutanger och många andra djur.

2019 får VIP-medlemmar dessutom en mysig pandamjukis och ett eget medlemskort, laddat med förmåner hos olika djurparker i Sverige.

Ett VIP-medlemskap är den perfekta presenten för barn och unga som gillar djur och natur!

Det kostar 250 kronor per år att vara VIP-medlem.

BLI VIP MEDLEM HÄR.

Orangutang
VIP-paket 2019

Allt det här ingår:

  • Årets mjukis, 2019 är det en jättepanda
  • Ett nytt träd som planteras på Borneo
  • Klistermärken och vykort med djurmotiv 
  • Stor djuraffisch
  • Medlemskort med rabatter och förmåner

Årets mjukis

Under 2019 får alla VIP-medlemmar sin egen pandamjukis. Jättepandan är Kinas svartvita kändis, den lever nämligen bara där. Där tassar den helst runt ensam i bambuskogarna och äter … och sover.

Trots att pandan är tung så är den bra på att klättra i träd. När den inte äter brukar den ligga och vila högt upp på en gren.

WWF hjälper pandan

Jättepandan är WWFs symbol och vi jobbar hårt för att bevara dem. Pandor behöver nämligen stora ytor att leva på, så när skogen skövlas får de problem. Det blir till exempel svårt för pandor att hitta varandra när det är dags för parning. WWF hjälper till bland annat genom att skapa naturreservat för att skydda pandans skog. Jättebra för både pandan, skogen och alla andra djur som lever där!

Mjukispanda